Projectmanagement
Home  Nederland  Services  Projectmanagement

Fluor biedt project- en programmamanagement voor klanten in Nederland en Europa.

Succes wordt niet per ongeluk bereikt, maar door zorgvuldige planning en organisatie. Fluor heeft ervaring bij het voorbereiden van strategieën voor het uitvoeren van projecten die geslaagde praktijken, geleerde lessen en de vereisten en procedures van klanten combineren.

Fluors expertise op het gebied van projectmanagement omvat verschillende industrietakken in Nederland en over de hele wereld. Als projectmanager integreert Fluor het beheer van de functies engineering, procurement, fabricage en constructie bij projecten van klanten. Fluor heeft ook de mogelijkheid om op te treden als algemeen programmamanager bij complexe megaprojecten.

Fluor-vestigingen hebben toegang tot bewezen tools voor het delen van kennis en projectmanagement, procedures en processen die bij alle projecten worden gebruikt.

Fluors kwaliteitsdocumenten worden gebruikt bij alle projecten om consistente en succesvolle oplevering van projecten van alle wereldwijde beheercentra te waarborgen.

Fluor B.V. combineert knowhow met betrekking tot de bedrijfstak met lokale ervaring om op consistente wijze oplossingen voor programmamanagement te ontwikkelen om projecten veilig, op tijd en binnen het budget op te leveren.

Geïntegreerde EPC-Services
 
Fluors services bieden volledig geïntegreerde oplossingen voor klanten.
Belangrijk Project