Procurement
Home  Nederland  Services  Procurement

Fluor maakt gebruik van zijn netwerk van procurementmedewerkers om zijn regionale en wereldwijde klanten te helpen.

Fluors procurementorganisatie biedt services voor strategische sourcing en tactische procurement voor goederen en services ter ondersteuning van Fluor-projecten over de hele wereld. Fluors procurement-team zorgt voor de beste prijzen, kwaliteit en service die er te krijgen zijn voor klanten in Nederland, Europa en het Midden-Oosten. Deze services worden geleverd door procurement-professionals die werken in gefocuste kennisgemeenschappen en met geavanceerde systemen en werkprocessen om waarde te bieden in de mondiale marktplaats voor bouw en services.

Fluors geavanceerde sourcingmethoden, marktinformatie en mondiaal inkoopvolume stellen het bedrijf in staat zekerheid met betrekking tot kosten en planning te bevorderen voor de kapitaalprojecten van klanten. Omdat de mogelijkheid om projectkosten te beïnvloeden aan het begin het grootst is, schakelt Fluor strategisch geselecteerde leveranciers vroeg in de projectplanningsfase in.

Fluors vestiging in Nederland vertrouwt op Fluors ervaren procurement-organisatie in Shanghai om sourcingoplossingen voor zijn klanten te bieden. Het procurement-uitvoeringsteam in Shanghai, dat in 2000 werd opgericht en 220 medewerkers telt, beheert een procurementbudget van meer dan $5 miljard met 3000 aankoopopdrachten.

Contractmedewerkers
Fluors dochteronderneming voor het leveren van arbeidskrachten, TRS Staffing Solutions (TRS®), biedt volledige humanresources-oplossingen die klanten helpen voorzien in hun variabele behoeften aan arbeidskrachten. TRS’s grondige kennis is van waarde voor het sourcen van topkandidaten voor diverse professionele, engineering- en technische vacatures in uiteenlopende bedrijfstakken.

Ga naar www.trsstaffing.com

Geïntegreerde EPC-Services
 
Fluors services bieden volledig geïntegreerde oplossingen voor klanten.
Belangrijk Project
Vopak butadieen koeling
Vlissingen, Nederland