Maintenance, modification & asset integrity
Home  Nederland  Services  Maintenance, modification & asset integrity

Maintenance, Modification & Asset Integrity Diensten in Nederland

Stork, een divisie van Fluor, is marktleider in maintenance, modification & asset integrity diensten (MM&AI). 185 jaar geleden opgericht en met het hoofdkantoor in Utrecht, is Stork actief in meer dan 100 landen op 6 continenten. Stork beschikt in Nederland over meerdere locaties en heeft wereldwijd ruime projectervaring.

We streven naar een continue prestatieverbetering van de productiemiddelen van onze klanten door een multidisciplinaire aanpak van onderhoud, turnarounds en projecten. We richten ons op de levensduurverlenging van installaties, het minimaliseren van downtime en een optimale kostenefficiëntie. We zijn zowel onshore als offshore actief in de olie & gas, chemie, power en andere industriële sectoren zoals mijnbouw, railway, food en pharmaceutical. Veiligheid is voor Stork een kernwaarde en we werken volgens de hoogste HSSEQ-standaarden.

Stork biedt een scala aan oplossingen en gespecialiseerde diensten op het gebied van asset management en onderhoud. Onze belangrijkste diensten zijn:

Asset Management Solutions
Stork’s integrale aanpak, op strategisch niveau, voor een optimale performance van installaties. We realiseren hiermee klantvoordeel op het gebied van kosten, efficiëntie en veiligheid. Naast correctief, preventief en predicatief onderhoud organiseren we de planning, voorbereiding en uitvoering van turnarounds en renovaties. Evenals bij relocaties en decommissioning voeren wij deze samen met onze ervaren, specialistische teams uit.

Mechanical & Piping
Stork verbetert de efficiëntie, betrouwbaarheid en levensduur van leidingen, kleppen, pompen en andere mechanische onderdelen. We verzorgen het ontwerp, aanleg, inspectie, onderhoud, reparatie en vervanging van complete systemen. Op ad hoc basis, maar ook projectmatig tot aan volledige outsourcing. Stork’s Cooperheat divisie ondersteunt deze service met een compleet pakket unieke warmtebehandelingsdiensten.

Electrical & Instrumentation
Van ontwerp en installatie tot inbedrijfstelling en service, Stork levert complete elektrische installaties en automatiseringssystemen aan klanten in alle sectoren. Kalibraties, doorlopende inspecties en onderhoud, inclusief een Failure Mode & Effect Analysis, completeren het aanbod voor het hele instrumentele spectrum: van complete PLC/SCADA-systemen tot aan individuele veldcomponenten, van gebouwgebonden installaties voor de industrie tot laagspanningsnetwerken en hoogspanningsinstallaties tot 30 kV.

Fabric Maintenance
Met een geïntegreerde onderhoudsdiensten die de levensduur en de betrouwbaarheid van installaties op lange termijn waarborgen, onze multidisciplinaire aanpak bestaat uit het aanbrengen, repareren en vervangen van coatings, isolatie en passieve brandbeveiliging. Hierbij maken we gebruik van veilige toegangstechnieken, variërend van steigerbouw tot rope acces.

Inspection & Integrity
Stork werkt samen met operators aan actief risicomanagement tijdens de levensduur van hun installaties. Hiermee garanderen we de inzet van de juiste inspectieprogramma’s, gericht op kritische elementen. Omdat Stork zelf de inspecties en reparaties uitvoert, beperken we downtime door storingen. Hierdoor verhogen we de effectieve en betrouwbare inzet van productiemiddelen.

Power Services & Products
Stork is een wereldwijde processpecialist op het gebied van aandrijving en (thermische) energie, met alle bijbehorende interfaces. We combineren hoogwaardige productengineering met een uitgebreide kennis van merkonafhankelijke oplossingen op het gebied van turbines, compressoren, tandwielkasten, generatoren, boilers, luchtafscheiders, branders en condensors. We verzorgen de re-engineering en productie van onderdelen met de kortst mogelijke levertijden. Stork is tevens een internationale, onafhankelijke dienstverlener voor elektromotoren met servicecentra in Nederland en Duitsland.

Equipment, Tools & Fleet Services
EQIN, onderdeel van Stork, levert maatwerk op het gebied van verhuur, verkoop en opleidingen. We zijn gespecialiseerd in de sectoren chemie, olie & gas, energie, staal- en scheepsbouw en bieden tailormade projectoplossingen. EQIN verhuurt gereedschap en tijdelijke faciliteiten naast de verkoop van professioneel materieel op het gebied van lassen, verlichting, lucht en energie. Daarnaast verzorgt EQIN hoogwaardige opleidingen en certificatie, onder meer op het gebied van lassen en pijpfitten.

Lees hier meer over Fluor’s wereldwijde ervaring op het gebied van maintenance, modification & asset integrity.

Stork Cooperheat Stork, a Fluor Company

Geïntegreerde EPC-Services
 
Fluors services bieden volledig geïntegreerde oplossingen voor klanten.
Belangrijk Project
Vopak butadieen koeling
Vlissingen, Nederland