Fabricage
Home  Nederland  Services  Fabricage

Fluor biedt klanten fabricageoplossingen over de hele wereld.

Klanten zijn afhankelijk van bedrijven die geïntegreerde methoden voor engineering, procurement, fabricage en constructie bieden om projecten uit te voeren. Fluors wereldwijde EPC-uitvoeringsplatform en externe fabricagecapaciteiten bieden voordelen om klanten aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen te helpen bereiken, planningen voor snel op te leveren projecten te ondersteunen en risico's zoals slechte weersomstandigheden en tekort aan arbeidskrachten te verlagen.

Fabricagevoordelen zijn:

  • Vroegtijdig fabricageontwerp verbetert de haalbaarheid van constructies
  • Specifiek op modularisering gerichte ontwerpen
  • Gerichte procurementplanning voor materiaal en uitrusting ter ondersteuning van externe fabricage
  • Vaste relaties met leveranciers
  • Kennis van wereldwijde markten / wereldwijd inkoopvolume
  • Toeleveringsketen / Logistiek / Verzending
  • Kwaliteitscontrole / Kwaliteitsborging

Fluor B.V. in Nederland biedt twee methoden voor externe fabricage.

Fabricage door Fluor
Fluor beheert vier full-service fabricageterreinen in regio's over de hele wereld om klanten geïntegreerde oplossingen te bieden voor services voor modulaire techniek, fabricage en montage, modulaire constructie en ondersteuning van bedrijfsmiddelen. Fluors fabricageterreinen bevinden zich op strategische locaties in Canada, China, Mexico en Rusland.

Fabricage door subcontractanten
Fluor heeft ook een wereldwijd netwerk van 145 fabricageleveranciers om services met betrekking tot techniek, fabricage, modulemontage en constructie te bieden voor klanten over de hele wereld. Fluor beschikt over het wereldwijde bereik om overal ter wereld fabricageoplossingen te bieden via fabricageterreinen over de hele wereld in onafhankelijke eigendom en via toeleveringscontracten.

Geïntegreerde EPC-Services
 
Fluors services bieden volledig Geïntegreerde oplossingen voor klanten.
Belangrijk Projects