Services
Home  Nederland  Services

Fluor biedt klanten een scala van EPC-services in Nederland en wereldwijd.

Klanten vertrouwen op Fluor voor het leveren van services op het gebied van engineering (techniek), procurement (verwerving) en constructie (samen afgekort als EPC), alsook onderhoud en projectmanagement overal ter wereld.

Met een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 60.000 bij projecten in meer dan 100 landen en capaciteiten voor het 24/7 uitvoeren van projecten beschikt Fluor over de expertise voor het veilig opleveren van projecten met de kwaliteit die klanten verwachten, om hun bedrijfsmiddelen voor zakelijk succes op de lange termijn te optimaliseren.

Engineering
Fluor biedt een scala aan services op het gebied van engineering en design aan klanten in diverse bedrijfstakken in Nederland, de EU en het Midden-Oosten.
Procurement
Fluors wereldwijde organisatie voor de toeleveringsketen biedt klanten 24/7 wereldwijde procurementcapaciteiten.
Fabricage
Fluors kennis van zelf uitgevoerde fabricage en fabricage door subcontractanten stelt Fluor in staat fabricage en modulaire constructie voor projecten van klanten te optimaliseren.
Constructie
Fluor integreert constructieoplossingen in alle uitvoeringsfasen van projecten.
Maintenance, modification & asset integrity
Fluor reikt MM&AI-oplossingen aan in Nederland en wereldwijd en biedt klanten optimale activaprestaties, verbeterde efficiëntie en een grotere productiecapaciteit.
Projectmanagement
Fluors ervaren projectmanagers houden toezicht op enkele van de grootste en meest complexe projecten in Nederland en Europa.
Geïntegreerde EPC-Services
 
Fluors services bieden volledig geïntegreerde oplossingen voor klanten.
Featured Projects
Gasopslag Bergermeer
Alkmaar, Nederland
Vopak butadieen koeling
Vlissingen, Nederland