Duurzaamheid
Home  Nederland  Fluor in Nederland  Duurzaamheid

Duurzaamheid - Fluor in Nederland

Voor Fluor betekent duurzaamheid het voldoen aan de behoeften van onze klanten terwijl wij zakendoen op een sociaal, economisch en milieuverantwoorde manier ten voordele van toekomstige generaties. Onze praktijken creëren een fundamentele waarde voor Fluor en al onze belanghebbenden, klanten en hun klanten, werknemers, investeerders, leveranciers, aannemers en de gemeenschappen waarin wij actief zijn.

Klanten vertrouwen op Fluor voor het aanpakken van uitdagingen en kwesties betreffende duurzaamheid, waaronder de behoefte om energie-efficiëntie te verbeteren, broeikasgasemissies te verminderen, en milieuvriendelijkere, goedkopere productiefaciliteiten te ontwerpen en te bouwen.

Onze klanten verwachten dat wij ons ethisch gedragen, dat onze werknemers een hoog expertise- en kennisniveau hebben, uitmuntendheid ten aanzien van gezondheids-, veiligheids- en milieukwesties, en een proactieve betrokkenheid in de gemeenschap. Het 2015 rapport van Fluor, "Fluor bouwt. Een duurzame wereld", benadrukt het belang van het uitvoeren van projecten van ontwerp tot voltooiing, en demonstreert zodoende zijn waaier van diensten en capaciteit om allesomvattende, geïntegreerde oplossingen overal ter wereld te leveren.

Health, Safety en Environment Excellence

Fluor heeft in 1994 een gedurfde belofte gemaakt voor uitmuntende veiligheid en heeft daarmee een nieuwe veiligheidsstandaard voor de wereldwijde industrie gecreëerd. Bijna twee decennia later is Fluor nog steeds volledig toegewijd om een veilige werkomgeving te bieden aan werknemers en onderaannemers. Fluor’s ZERO IncidentsSM Programma is een standaard voor veiligheid in engineering-, constructie- en onderhoudsservices. Het ZERO Incidents Programma versterkt Fluor’s belofte van veiligheid als de belangrijkste kernwaarde van het bedrijf, het omvat Fluor’s belofte van bescherming voor gezondheid en milieu en het zorgt voor het hoogste niveau van uitdaging, prestatie en erkenning van de Fluor projecten die wereldwijd worden uitgevoerd.

Bekijk Fluor's duurzaamheidsrapport voor meer informatie over de inspanningen van Fluor op het gebied van duurzaamheid.