Infrastructuur
Home  Nederland  Client Markets  Infrastructuur

Fluor biedt oplossingen voor complexe infrastructuurprojecten aan opdrachtgevers in Europa.

Fluor levert services op het gebied van programmamanagement, engineering, procurement en constructie, voor vraagstukken van opdrachtgevers in de infrastructurele sector. Innovatieve opleveringsmethoden omvatten aan Publiek-Private Samenwerking (PPS)-projecten, naast ontwerp- en bouwprojecten en totaalconcepten voor ontwerp, bouw, financiering, exploitatie, onderhoud en uitvoering.

Fluor levert uitgebreide oplossingen aan opdrachtgevers in de infrastructurele sector.

  • Luchtvaart –Fluor is betrokken bij verschillende luchtvaartprojecten over de wereld. Fluor helpt opdrachtgevers bij de ontwikkeling van nieuwe luchthavenprojecten of de renovatie van bestaande luchthavens met gebruik van innovatieve financieringsopties en door zowel het ontwerp als de bouw te verzorgen worden de leveringstermijnen verkort en kapitaaluitgaven geoptimaliseerd.
  • Bruggen – Fluor is toonaangevend op het gebied van het ontwerp en de bouw van nieuwe bruggen en renovatie van verouderde structuren.
  • Commercieel & Institutioneel – Fluor levert services op het gebied van constructie en programmamanagement aan opdrachtgevers die investeren in ontwikkelingen voor gemengd gebruik, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten, gezondheidszorginstellingen en andere commerciële gebouwen.
  • Offshore Windparken – Fluor is toonaangevend in de ontwikkeling van offshore windparken voor het genereren van duurzame energie. Onder de capaciteiten van Fluor vallen financiële structurering, milieuonderzoeken en engineering.
  • Havens en Terminals – Fluor heeft uitgebreide expertise op het gebied van het ontwerp en de bouw van havens en terminals wereldwijd.
  • Publiek-Private Samenwerking (PPS)-projecten – Fluor is een globale leider in de ontwikkeling van publiek-private samenwerkingsprojecten voor grote infrastructuurprojecten, waaronder de hogesnelheidslijn in Nederland. De PPS-constructie geeft overheidsinstellingen een alternatieve financieringsstructuur voor het voltooien van infrastructuurprojecten.
  • Spoorwegen en vervoer – Fluor heeft grote, complexe spoorwegprojecten ontwikkeld in Europa en de Verenigde Staten. Fluor’s expertise omvat ontwerpmanagement, bouw en operations en onderhoud.
  • Telecommunicatie – Fluor heeft wereldwijd grote telecommunicatieprojecten ontworpen en gebouwd. Fluor’s ervaring omvat bedrade en draadloze systemen, faciliteiten voor de openbare veiligheid en communicatienetwerken voor snelwegen.
  • Tolwegen en snelwegen – Fluor heeft services geleverd op het gebied van programmamanagement, ontwerp en bouw, operations en maintenance aan opdrachtgevers voor grote tolwegen en snelwegen. Fluor helpt overheidsinstellingen met innovatieve financieringsopties voor belangrijke transportprojecten over de wereld.

Fluor Infrastructure B.V. werkt voor opdrachtgevers in de transportsector in Nederland en Europa.

Fluor Infrastructure B.V. levert al sinds 1995 hoogwaardige oplossingen voor tolwegen, snelwegen, bruggen, en spoor- en transitsystemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve opleveringsmethoden, resulterend in projecten die binnen budget zijn opgeleverd, binnen de aangegeven tijd én met veiligheidsprestaties die de industrienormen overtreffen. Voorbeelden van succesvolle projecten zijn de Hogesnelheidslijn (HSL-Zuid), A59 (Rosmalen-Geffen) en de A8 (München-Augsburg) in Duitsland.


CO2- Prestatieladder

FIBV ziet het belang in van energiereductie in de markt waarin zij opereert en draagt hieraan bij door realistische doelstellingen, ten behoeve van continue verbetering van energiereductie, te formuleren en te realiseren die passen binnen een organisatie van onze soort en omvang.