Levenswetenschappen & Geavanceerde productie
Home  Nederland  Client Markets  Levenswetenschappen & Geavanceerde productie

Levenwetenschappen en geavanceerde productie - EPC-diensten in Nederland

Fluor levert oplossingen op het gebied van engineering (techniek), procurement (inkoop), constructie (samen afgekort als EPC) en onderhoud, om de problemen aan te pakken die door klanten in de levenwetenschaps-, geavanceerde productie- en waterbehandelingsindustrie in Nederland en over de hele wereld worden ervaren.

Levenswetenschappen
Fluor beschikt over brede en diepgaande projectervaring met het succesvol opleveren van kapitaalprojecten en is daarmee een toonaangevende leverancier van engineering (techniek), procurement (inkoop), constructie en validatie (samen afgekort als EPCV) voor klanten in de biowetenschap, inclusief de gebieden biotechnologie, farmacie en medische apparatuur.

Fluor hanteert de uitvoeringsbenadering “ontwerpen-bouwen”, die resulteert in vermindering van de geplande projectduur, integratie van inbedrijfstelling en kwalificatie, en de opname van kwaliteits- en nalevingsprogramma's in de EPC-projectvolgorde direct vanaf de start. Hierdoor kunnen klanten hun kritieke marktintroductiedoelen halen.

Geavanceerde productie
Fluor levert diensten op het gebied van engineering (techniek), procurement (inkoop), constructie, constructiemanagement en onderhoudsdiensten aan klanten in Nederland en over de hele wereld, die zich toeleggen op geavanceerde technologieën, consumentenproducten en bouwgrondstoffenhandel.

De ontwerpen worden op maat voor het doel gemaakt en omvatten onder meer concepten voor “lean manufacturing” en ondersteuning van de duurzaamheidsdoelen van klanten door middel van LEED®-certificering of vergelijkbaar. Fluor heeft ervaring met vele markten, waaronder die van materialen op basis van koolstof, silicium en glas, evenals consumentenproducten en voedsel- en drankindustrieën.

Water
Fluor biedt op maat gemaakte EPC-diensten aan klanten die zich toeleggen op water- en afvalwaterdistributie, terugwinning en behandeling. De bewezen en diepgaande benadering van Fluor biedt meerwaarde aan klanten voor het waterbeheer op hun locatie. De integratie van water- en afvalwaterinstallaties in de autonoom presterende serviceomvang bespaart kosten, verhoogt de voorspelbaarheid van de planning en de uitvoering, en voorkomt procesonzekerheden.