Client Markets
Home  Nederland  Client Markets

Fluor B.V. verstrekt diensten aan opdrachtgevers in Nederland.

Fluor voert wereldwijd complexe projecten uit op het gebied van engineering, procurement, construction (EPC) en maintenance voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven en voor overheden, ook in afgelegen gebieden en onder moeilijke omstandigheden. Of het nu gaat om nieuwe olie- en gasinstallaties, energiecentrales om aan de globale vraag te voldoen, of het verbeteren van verouderde infrastructuur Fluor biedt oplossingen die voldoen aan de eisen van investeringsprojecten.

Fluor heeft wereldwijd meer dan 60.000 werknemers en is door samenwerking tussen de kantoren in staat vierentwintig uur per dag aan de projecten voor onze opdrachtgevers te werken. Opdrachtgevers kennen Fluor als een bedrijf dat hun projecten veilig, op tijd en binnen budget uitvoert.

Het kantoor van Fluor in Nederland verleent EPC-services aan opdrachtgevers in de bedrijfstakken energy en chemicals, infrastructuur en industrieel.

Energy & Chemicals
Fluor voert projecten uit voor de volgende industrieën: chemie en petrochemie, gasbehandeling, offshore, olie- en gasproductie en aardolie, raffinage.
Infrastructuur
Fluor’s technische oplossingen voor infrastructuurprojecten omvatten innovatie opleveringsmethodes zoals Publiek-Private Samenwerking (PPS)-projecten, ontwerp- en bouwprojecten en totaalconcepten voor ontwerp, bouw, exploitatie, onderhoud en uitvoering.
Levenswetenschappen en geavanceerde productie
Fluor levert diensten op het gebied van engineering (techniek), procurement (inkoop), constructie (samen afgekort als EPC) en onderhoudsdiensten aan opdrachtgevers in Nederland en over de hele wereld, die zich toeleggen op levenswetenschappen en geavanceerde productie.