Professional
Home  Nederland  Carrière  Professional

Search for a job that matches your skills:
Professional Job Area
Change to other Job Area
To select or deselect multiple items in a list, please use the advanced search form.

 

Wij ontwikkelen talent.

Bij Fluor krijg je alle kansen om je talenten te ontwikkelen, altijd in teamverband, samen met experts én door met de nieuwste technologieën te werken. Vanuit Nederland ontwerpen en bouwen we de meest complexe installaties over de hele wereld.

Fluor is een van de grootste ingenieursbureaus ter wereld op het gebied van engineering, procurement, constructie (EPC) en maintenance. Onze werknemers werken aan meer dan 1.000 projecten wereldwijd: zij ontwerpen, bouwen en onderhouden complexe fabrieken en lossen de problemen van onze klanten op. Daarbij kan het gaan om meer gebruikelijke of ingenieuze maatwerkoplossingen.

Voor Fluor is het ontwikkelen en het behouden van ervaren personeel van essentieel belang om onze hoogwaardige kwaliteit en excellente service continu aan onze opdrachtgevers te kunnen leveren. Ontwikkeling van je talent en carrière worden gestimuleerd: of het nu gaat om technische ontwikkeling, projectmanagement of andere vaardigheden. Daarbij word je ondersteund via uitstekende opleidingsprogramma’s, cursussen en ‘on the job’-training.

Zowel op kantoor, op de bouwplaats als via job rotation, in Nederland en in het buitenland zijn er legio ontwikkelingsmogelijkheden. Met een goede dosis initiatief en de juiste resultaten zijn de mogelijkheden letterlijk grenzeloos.

Diversiteit
Fluor is een werkgever die gelijke kansen biedt en de waarde van een divers personeelsbestand erkent. Alle gekwalificeerde personen komen in aanmerking voor dienstverband, ongeacht hun ras, kleur, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, godsdienst, afkomst, handicaps, status van beschermde veteraan, genetische informatie of andere criteria die beschermd worden door federale, staats-, of lokale wetten.