Stagiaire
Home  Nederland  Carrière  Stagiaire

Graduate

Search for a job that matches your skills:
Graduate Job Area
Change to other Job Area
To select or deselect multiple items in a list, please use the advanced search form.

 

Mogelijkheden voor starters
De Nederlandse Fluor kantoren zijn altijd op zoek naar jong technisch talent.

Fluor neemt HBO en WO starters aan met oa. de volgende studieachtergronden:

 • Civil Engineering, Civiele Techniek
 • Chemical Engineering
 • Electrical & Instrumentation Engineering, Elektrotechniek
 • Engineering Management Studies, Technische Bedrijfskunde
 • Mechanical Engineering

In de selectie kijken we naar een aantal factoren, waaronder: cijfers, persoonlijkheid en de “fit” met onze bedrijfscultuur. Communicatievaardigheid, initiatief en het vermogen om in teamverband te werken zijn competenties die we daarbij zeer belangrijk achten. Daarnaast verwachten we dat onze starters reisbereid zijn en openstaan voor assignments naar project sites of andere Fluor kantoren.

Stagemogelijkheden in Nederland
Fluor biedt jaarlijkse diverse stage- en afstudeerplaatsen aan technische HBO en WO studenten. Onze stages zijn altijd maatwerk: samen met jou formuleren we een opdracht die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen. Waar mogelijk proberen we je om op onze projecten te plaatsen, zodat je kan ervaren hoe het is om in een projectteam te werken.

Fluor ondersteunt de meeste technische studies, vooral studies met een focus op engineering, maar ook studenten met een meer commercieel studieprofiel kunnen bij ons terecht voor een stage of afstudeeropdracht.

Kijk voor meer informative op onze carrière portal.

Internationale Zomerstage- Chemical Engineering
Fluor Amsterdam selecteert jaarlijks twee studenten Chemical Engineering (of aanverwante studies) voor een uitdagende zomerstage in het buitenland. Fluor Amsterdam werkt voor dit programma samen met het Fluor kantoor in Aliso Viejo (California, USA). Deze unieke internationale stage voor chemical engineering studenten is een volledig gesponsord programma.

Voorwaarden tot deelname:

 • Master student Chemical Engineering, Process Engineering, Sustainable Process and Energy Technology en vergelijkbare masterstudies, of vierdejaars Bachelors Chemical Engineering of Molecular Science & Technologie;
 • Cijfergemiddelde van 7 of hoger;
 • Aantoonbaar actieve studenten die bewust werken aan de ontwikkeling van hun professionale en interpersoonlijke vaardigheden

Solliciteren?
Upload je gegevens via de 91968BR.

Business Management Traineeship
Dit 3-jarig programa is ontwikkeld met de doelstelling om jong talent en toekomstig leiderschap versneld op te leiden tot multidisciplinaire professionals. Het programma bestaat uit een aantal rotaties en omvat in ieder geval een (international) assignment naar een project site of ander Fluor kantoor.

Elk jaar kiezen wij door middel van een streng selectieproces 4 trainees die in september starten met hun eerste rotatie.

Het selectieproces wordt voorafgegaan door een algemene Introductiedag in ons kantoor te Amsterdam, waarin we uitleg geven over het programma en deelnemers de gelegenheid bieden om kennis te maken met onze mensen en te snuffelen aan onze cultuur.

Voorwaarden tot deelname:
 • Een afgeronde technische Bachelor en een technische of management-geörienteerde Master (Master titel moet uiterlijk voor de startdatum zijn behaald)
 • Niet meer dan 2 jaar werkervaring (stages niet meegerekend)
 • Bereidheid om zich te commiteren aan een 3-jarig programma

Solliciteren?
Upload je gegevens via de 91971BR.

Diversiteit
Fluor is een werkgever die gelijke kansen biedt en de waarde van een divers personeelsbestand erkent. Alle gekwalificeerde personen komen in aanmerking voor dienstverband, ongeacht hun ras, kleur, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, godsdienst, afkomst, handicaps, status van beschermde veteraan, genetische informatie of andere criteria die beschermd worden door federale, staats-, of lokale wetten.