Arbeidsvoorwaarden
Home  Nederland  Carrière  Arbeidsvoorwaarden

Grote inzet, kennis en commitment worden bij Fluor beloond.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn daarom niet alleen gericht op werving, maar ook op behoud van onze werknemers. Wij hebben bijvoorbeeld een goed pensioen en flexibele werktijden. Je kunt er voor kiezen om 's morgens heel vroeg te beginnen en vroeg naar huis te gaan, of juist laat: de keuze is aan jou. Alles draait bij Fluor om teamwork; dus hoef je er alleen voor te zorgen dat je je aanwezigheid afstemt op je werk en met je projectteam. 

Innovatie en ondernemerschap zijn belangrijk bij Fluor. Die gedachte vertaalt zich naar arbeidsvoorwaarden die groei voor zowel Fluor als onze werknemers stimuleren. Bij Fluor kennen we een 13e maand, winstdelingsregeling en een ‘pay for performance’  beloningsfilosofie.

Carrières
 
Informatie over een uitdagende carrière bij Fluor.
Diversiteit
Fluor is een werkgever die gelijke kansen biedt en de waarde van een divers personeelsbestand erkent. Alle gekwalificeerde personen komen in aanmerking voor dienstverband, ongeacht hun ras, kleur, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, godsdienst, afkomst, handicaps, status van beschermde veteraan, genetische informatie of andere criteria die beschermd worden door federale, staats-, of lokale wetten.